""

Eierjacht

Grote verandering voor de volgende editie!

In een streven naar een ecologisch verantwoord initiatief zonder verspilling werd beslist om een beroep te doen op een verantwoorde en duurzame leverancier voor alle chocolade-eieren. Ze zijn niet langer verpakt in aluminiumfolie en verspreid op de grond zoals tijdens de vorige edities, maar worden vervangen door biologisch afbreekbare jetons die ingeruild moeten worden aan de hiervoor voorziene stands. Dit is ook eerlijker wat betreft het aantal dat door elk kind (en enkel door kinderen) binnengebracht wordt.

Er kunnen nog steeds 6 bonuseieren gevonden worden in het volledige park - goud (1), zilver (2) en brons (3). Wie deze bijzondere eieren ontdekt, gaat naar huis met een ongeziene verrassing.

De hele namiddag zijn er activiteiten en eetkraampjes, voor elk wat wils. Dit grootschalige evenement is enkel mogelijk dankzij de waardevolle steun van de jongeren van vzw's «Le Pas» en «Ukkelse Dienst voor de Jeugd» en de omkadering door de hulpverleners van ACS en de Ukkelse politie.

Wanneer?

Zaterdag 2 april 2022.

Opening van het park om 14 uur stipt.

Activiteiten tot 18 uur.

Waar?

In het Wolvendaelpark.

Afzonderlijke jachtgebieden voor de allerkleinsten: 1 tot 3 jaar en 4 tot 6 jaar (ter hoogte van de speeltuin - Dieweg of Klipveld).

Prijs

Gratis deelname.

Reserveren is niet nodig.

Jeugd

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur

Telefoon
02/605.15.10

E-mail
jeugd@ukkel.brussels