HEROPENING VAN VIER GEMEENTELIJKE GROENE RUIMTES

Door het slechte weer van dinsdag hebben onze tuinen en parken aanzienlijke schade geleden. Dankzij het werk van onze snoeiers en tuiniers kunnen het Montjoiepark, de Kattuin, de Zandbeektuin en de voormalige visvijver vanaf zaterdag 13 juli opnieuw geopend worden. Ze werden onderzocht en volledig beveiligd.

Het Wolvendaelpark, het Raspailpark, het Brugmannpark, de tuin van het Kunstenhuis Ukkel en de begraafplaats van de Dieweg blijven tot nader order gesloten. De bomen die nog rechtstaan zijn immers kwetsbaar (afgerukte takken of toppen) en de stabiliteit ervan moet nog beoordeeld worden voor jouw veiligheid. De omgevallen bomen moeten ook nog van de paden en ontspanningsruimtes verwijderd worden.

Generation +, de gemeentelijke vzw voor senioren

De gemeentelijke vzw Generation + biedt een brede waaier van activiteiten aan voor de senioren van Ukkel, in diverse domeinen, steeds met de bedoeling ze zo toegankelijk mogelijk te maken. Hun organisatie is gebaseerd op de ervaring van het team van de dienst voor Senioren van de gemeente en van gepassioneerde vrijwilligers, ook senioren.

Deze activiteiten zijn meestal recurrent en aangepast aan het seniorenpubliek. Ze worden aangekondigd in het magazine «G+» of in de «news»-rubriek van deze site.

Generation + wordt ondersteund door het schepenkantoor voor Senioren van de gemeente.

 

Senioren

G+

Adres
Stallestraat 77

Telefoon
02/605.15.50

E-mail
senioren@ukkel.brussels

Wist u dat?

Wilt u kennismaken met het magazine «G+» voordat u zich abonneert? Op eenvoudig verzoek wordt het eerste nummer u gratis bezorgd.

Afbeelding
Icône Magazine

Vaak gestelde vragen

Contacteer ons voor al uw ideeën of voorstellen voor activiteiten, vrijwillig of vergoed:

  • via telefoon;
  • via e-mail;
  • in onze kantoren. 

De UDDL kreeg een nieuwe naam; en heet voortaan Generation +.