HEROPENING VAN VIER GEMEENTELIJKE GROENE RUIMTES

Door het slechte weer van dinsdag hebben onze tuinen en parken aanzienlijke schade geleden. Dankzij het werk van onze snoeiers en tuiniers kunnen het Montjoiepark, de Kattuin, de Zandbeektuin en de voormalige visvijver vanaf zaterdag 13 juli opnieuw geopend worden. Ze werden onderzocht en volledig beveiligd.

Het Wolvendaelpark, het Raspailpark, het Brugmannpark, de tuin van het Kunstenhuis Ukkel en de begraafplaats van de Dieweg blijven tot nader order gesloten. De bomen die nog rechtstaan zijn immers kwetsbaar (afgerukte takken of toppen) en de stabiliteit ervan moet nog beoordeeld worden voor jouw veiligheid. De omgevallen bomen moeten ook nog van de paden en ontspanningsruimtes verwijderd worden.

De Lekkere woensdagen

De Lekkere woensdagen, dat is op het Jean Vander Elstplein genieten van een gezellige sfeer met foodtrucks en marktkramers die een selectie verrukkelijke gerechten aanbieden. Om mee te nemen of ter plaatse te verorberen. Alleen, met je gezin, je vrienden of je buren, vlakbij de handelaars van Ukkel-Centrum: mis deze heerlijke ervaring niet!

Voor het goede verloop van het evenement moet je de ingevoerde politiemaatregelen en  het parkeer- en rijverbod in acht nemen.

Opgelet: als je een bedrijfs-, leasing- of huurwagen gebruikt, vragen we je op het dashboard van je voertuig duidelijk zichtbaar een telefoonnummer te leggen zodat we je indien nodig kunnen contacteren en eventuele nutteloze sleepkosten kunnen vermijden.

Een initiatief georganiseerd met de steun van het Collectif de Riverains d’Uccle-Centre (CRUC) en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wanneer?

Elke woensdag van 11.30 tot 19.00 uur.

Waar?

Op het Jean Vander Elstplein (tegenover het gemeentehuis).

 Download het plan met het parkeerverbod

Economische activiteiten

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 15.00 met afspraak

Telefoon
02/605.12.20

E-mail
economie@ukkel.brussels