Opgelet

In het kader van de stakingsaankondiging voor donderdag 23 mei door het gemeenschappelijk vakbondsfront van de sector van de lokale en gewestbesturen van Brussel zal de werking van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen sterk verstoord zijn.

We raden je bijgevolg aan je bezoek aan het Administratief Centrum van Ukkel uit te stellen.

Ter herinnering: je kan heel wat administratieve procedures online verrichten via het beveiligd platform IRISbox-platform.

YouthStart

Zonder diploma? Zonder opleiding? Zonder werk? Zeker niet zonder talent!

Via de Jeugddienst biedt de vzw YouthStart de gemeente de kans om een opleiding van 10 dagen te organiseren om jongeren (al dan niet schoolverlaters) zo veel mogelijk kansen te bieden om een job te vinden of om hen te oriënteren naar een opleiding op maat.

De opleiding YouthStart helpt jongeren tussen 16 en 30 jaar om hun talenten te ontdekken en vertrouwen te hebben in zichzelf en in anderen. Deze opleiding omvat specifieke modules die de jongeren helpen om hun toekomst op te bouwen. Ze heeft als doelstelling om hen te helpen ontdekken wat ze in hun leven willen doen en het hen mogelijk te maken te begrijpen welke stappen ze moeten zetten om daar te geraken.

Meer dan 80 % van de jongeren vindt een job, begint opnieuw te studeren of start als zelfstandige na deze opleiding. De doelgroep zijn jongeren met hoogstens een diploma hoger secundair onderwijs.

Om deel te nemen aan de volgende sessie: bezoek de website  YouthStart.be

Jeugd

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur

Telefoon
02/605.15.10

E-mail
jeugd@ukkel.brussels