Opgelet

In het kader van de stakingsaankondiging voor donderdag 23 mei door het gemeenschappelijk vakbondsfront van de sector van de lokale en gewestbesturen van Brussel zal de werking van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen sterk verstoord zijn.

We raden je bijgevolg aan je bezoek aan het Administratief Centrum van Ukkel uit te stellen.

Ter herinnering: je kan heel wat administratieve procedures online verrichten via het beveiligd platform IRISbox-platform.

Dansnamiddagen en Seniorenbal

Herontdek de muziek die u deed swingen of uw hoofd deed verliezen op onze dansevenementen: u hoeft geen Fred Astaire of Cyd Charisse te zijn om van de ontspannen sfeer te genieten en te dansen, altijd in goed gezelschap.

Dansnamiddagen

Plezier maken, ontspannen, de benen strekken en mensen ontmoeten die net zoals u zin hebben in een leuke tijd, op swingende melodieën: dat zijn de «dansnamiddagen». Uw swingende afspraak gaat elke tweede donderdag van de maand door, om 15.00 u., in Residentie Prinses Paola.

  • Animatie door een professionele muzikant
  • Ingang: € 5 ter plaatse te betalen, zonder reservering
  • Een organisatie van de dienst Senioren van de gemeente Ukkel

Jaarlijks Seniorenbal

Elk jaar begin december komt Sinterklaas tijdens het jaarlijkse Seniorenbal de Ukkelse ouderen begroeten die braaf zijn geweest. Herontdek voor een namiddag de sensatie van fuiven en feesten en dans op decennia-oude melodieën. 

  • Animatie door een groep beroepsmuzikanten
  • Ingang: gratis, op reservatie
  • Een organisatie van de dienst Senioren van de gemeente Ukkel
     

Senioren

G+

Adres
Stallestraat 77

Telefoon
02/605.15.50

E-mail
senioren@ukkel.brussels