Agenda

""
Op zaterdag 24 september 2022 viert de wijk Melkriek feest. Op het programma: rommelmarkt, repair café voor fietsen, animaties, muziek en barbecue. Er is voor alle leeftijden en alle smaken wat wils.
atelier_nature
Tijdens deze workshops leren kinderen hun zintuigen, creativiteit en motoriek te ontwikkelen door in contact te komen met de natuur.
""
Laten we vanaf de Dekenijstraat de verwezenlijkingen van enkele van de grootste namen uit de naoorlogse architectuur ontdekken. De Coghensquare, gebouwd op een terrein met een ingewikkelde helling, werd in een tijdsbestek van tien jaar voltooid.
""
Dit jaar vindt het Feest van de Federatie Wallonië-Brussel in Ukkel plaats op zondag 25 en dinsdag 27 september 2022. Op het programma: een verhalenwandeling, een parade van vreemde machines en een knotsgekke muzikale show.
""
De Veertiendaagse van het kleine kind is een gelegenheid voor de betrokkenen in de sector om ouders en kinderen van 0 tot 3 jaar samen te brengen rond gezamenlijke activiteiten en om vragen in verband met de vroege kinderjaren en het ouderschap te beantwoorden met…
""
Lessen voor validen en mindervaliden in een gewone of elektrische rolstoel die graag het plezier van dansen willen beleven.
""
Het Horzelaperitief, dat is de ideale plek om even te ontspannen voor het weekend. Kom alleen, met het gezin of met vrienden een glaasje drinken en enkele hapjes van de foodtrucks proeven. Elke vrijdag van 27 mei tot 30 september 2022 van 13.00 tot 20.30 uur.
""
Voor zijn openingszitting, gevolgd door een drankje, zal het nieuwe conferentieseizoen op vrijdag 30 september om 14 uur de conferentie "Pour un engagement en faveur des droits humains. Bilan, questions critiques, enjeux" organiseren van Françoise Tulkens, voormalig…
atelier_nature
Tijdens deze workshops leren kinderen hun zintuigen, creativiteit en motoriek te ontwikkelen door in contact te komen met de natuur.
""
Het Horzelaperitief, dat is de ideale plek om even te ontspannen voor het weekend. Kom alleen, met het gezin of met vrienden een glaasje drinken en enkele hapjes van de foodtrucks proeven. Elke vrijdag van 27 mei tot 28 oktober 2022 van 13.00 tot 20.30 uur.