HEROPENING VAN VIER GEMEENTELIJKE GROENE RUIMTES

Door het slechte weer van dinsdag hebben onze tuinen en parken aanzienlijke schade geleden. Dankzij het werk van onze snoeiers en tuiniers kunnen het Montjoiepark, de Kattuin, de Zandbeektuin en de voormalige visvijver vanaf zaterdag 13 juli opnieuw geopend worden. Ze werden onderzocht en volledig beveiligd.

Het Wolvendaelpark, het Raspailpark, het Brugmannpark, de tuin van het Kunstenhuis Ukkel en de begraafplaats van de Dieweg blijven tot nader order gesloten. De bomen die nog rechtstaan zijn immers kwetsbaar (afgerukte takken of toppen) en de stabiliteit ervan moet nog beoordeeld worden voor jouw veiligheid. De omgevallen bomen moeten ook nog van de paden en ontspanningsruimtes verwijderd worden.

GC Het Huys

Het Huys is het gemeenschapscentrum van Ukkel, een open huis voor alle bewoners, ongeacht hun moedertaal. Het Huys is een hybride locatie waar men gewoon kan binnenstappen voor ontmoeting, of deelnemen aan onze culturele activiteiten. We hebben een gezellige bar waar je de krant kan lezen, en een groot foyer met free wifi waar je kan werken of samenkomen met buren of vrienden.

Het Huys heeft een divers aanbod met concerten, taalcursussen, yoga, filmvoorstellingen, expo, ...

Contact

Openingsuren

  • Open van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u

Cultuur

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 16.30 uur

Telefoon
02/605.15.30

E-mail
cultuur@ukkel.brussels