Nieuws

De paddentrek is dit jaar vroeger dan gepland begonnen. De zachte en vochtige omstandigheden in de tweede helft van februari zijn geschikt om uit de winterslaap te treden.
Volg de actualiteit van de vergaderingen van de gemeenteraad.
Ter gelegenheid van Bright Brussels transformeert de Ukkelse kunstenares Noémie Goldberg, alias Nogold, de openbare ruimte tijdelijk in een droomwereld vol kleurrijk licht om het einde van de winter in te luiden. Met haar "ruimtevangers" grijpt Noémie Goldberg de wereld, zijn volumes en zijn licht. Op het voorplein van het Administratief Centrum van Ukkel (Stallestraat 77) en het Guido van Arezzoplein.
Heb je een horecazaak en wil je de capaciteit van je zaak uitbreiden? De gemeente biedt je de mogelijkheid om een parkeerplaats voor je zaak te privatiseren voor de aanleg of de uitbreiding van een terras, en dit voor de periode van 1 april tot 31 oktober 2024. Je kan je aanvraag indienen tot 29 februari. Na deze datum worden er geen aanvragen meer aanvaard.
De februari-editie 2024 van het Wolvendael magazine is nu online beschikbaar. Inhoud: cultuur, gemeentelijke informatie, dossiers "lifestyle", portretten...
Met deze subsidie maakt de gemeente het de inwoners mogelijk om te beschikken over een klein budget zodat ze zelf wijkprojecten of projecten voor de gemeenschap op touw kunnen zetten. Projectoproep geopend van 5 februari tot 18 maart 2024.