Nieuws

""
Houdt u van de sfeer en de magie van de eindejaarsfeesten? Kom dan genieten van de fijne activiteiten die in Ukkel georganiseerd worden. Sinterklaas in Homborch, kerstmarkt in het Hof ten Hove, lichtwandeling in het Wolvendaelpark, ... Er is voor alle leeftijden en voor alle smaken wat wils.
""
De december-editie 2022 van het Wolvendael magazine is nu online beschikbaar. Inhoud: cultuur, gemeentelijke informatie, dossiers "lifestyle", portretten...
""
Bent u een Ukkelse kunstenaar of ambachtsman/-vrouw en wilt u het publiek uw werk laten ontdekken? Heeft u een locatie ter beschikking om kunstenaars te verwelkomen? Sluit u dan vandaag nog aan bij het Kunstenaarsparcours 2023, dat plaatsvindt op 15 & 16 en 22 & 23 april 2023! De inschrijvingen worden afgesloten op 31 december 2022.
""
Mahsa Amini is op 16 september 2022 overleden in Teheran, drie dagen na haar arrestatie door de zedenpolitie wegens "het dragen van ongepaste kledij". De gemeente Ukkel biedt haar steun aan de Iraniërs die strijden voor hun vrijheid en hun rechten.
""
In het licht van de humanitaire ramp door de oorlog in Oekraïne wil de gemeente Ukkel ondersteuning bieden aan de Oekraïense bevolking.
""
Bent u een handelaar in Ukkel met een etalage? Doe mee aan onze wedstrijd kerstetalages die loopt tot maandag 12 december. U heeft misschien het geluk om de winnaar te worden in een van de volgende 4 categorieën: creativiteit, traditie en verlichting en de publieksprijs. De beloning: € 200 in handelscheques.