Nieuws

Geniet van 29 juni tot 13 september 2024 van concerten, reuzenspelen, straattheater, het circus, openluchtbioscopen en ontdek vooral nieuwe buurten!
Het burgercollectief VoteBrussels heeft van Brussel Plaatselijke Besturen de opdracht gekregen om de Brusselse niet-Belgen te sensibiliseren voor de gemeenteraadsverkiezingen en ze aan te sporen om zich op de kiezerslijst in te schrijven en op 13 oktober 2024 te stemmen. Voor deze gelegenheid is er een infosessie voor Ukkelse niet-Belgen op donderdag 20 juni 2024 in het Administratief Centrum van Ukkel (Stallestraat 77 - 5e verdieping).
Afspraak op 17, 22 en 26 juni in het fandorp Euro 2024 in het Wolvendaelpark voor de live uitzending van de matchen van België op groot scherm.
Van vrijdag 21 tot zondag 23 juni 2024 weerklinkt muziek in de hele gemeente Ukkel met talrijke gratis concerten op verschillende locaties! Op het programma: folk, pop/rock, jazz, soul, rap, r&b, koorzang, electro, …
Kiezers kunnen hun stem uitbrengen door volmacht te geven aan een andere kiezer. Zo kan de gevolmachtigde stemmen in naam van de volmachtgever. De gevolmachtigde moet eerst stemmen in zijn eigen bureau. Daarna stemt hij in het bureau van de volmachtgever.
De juni-editie 2024 van het Wolvendael magazine is nu online beschikbaar. Inhoud: cultuur, gemeentelijke informatie, dossiers "lifestyle", portretten...