Move 1180: alle gemeentediensten zijn verhuisd naar het nieuwe administratief centrum van Ukkel (Stallestraat 77) en zijn volledig operationeel

Nieuws

proprietes communales
Ingevolge de verhuizing van de gemeentediensten naar het nieuw administratief centrum in de Stallestraat heeft de gemeente beslist om het gebouw in de Auguste Dansestraat 27 te koop te stellen.
Fete-de-la-musique
Van donderdag 16 tot dinsdag 21 juni 2022 viert Ukkel de muziek met talrijke gratis concerten verspreid over verschillende locaties in de gemeente.
Afspraak-in-de-tuin
Ontdek een heel weekend lang de prachtige groene ruimtes van onze gemeente. Tijdens Afspraak in de Tuin krijg je de gelegenheid om een vijftiental groene ruimten in Ukkel te ontdekken of herontdekken in al hun rijkdom en diversiteit.
Campagne «Vestig uw handelszaak in Ukkel»
Waarom uw handelszaak vestigen in Ukkel? Om de 1.600 reeds aanwezige kwalitatieve buurtwinkels op het Ukkelse grondgebied te vervoegen en te genieten van een heleboel voordelen en middelen.
aide-impots
Zoals elk jaar in dezelfde periode helpen medewerkers van de FOD Financiën u bij het invullen van uw belastingaangifte, en dit uitsluitend via telefonische afspraak.
Concours «Uccle en Fleurs»
Elk jaar organiseert de gemeente tijdens dezelfde periode de wedstrijd «Ukkel in de bloemetjes» om particulieren en handelaars aan te moedigen actief deel te nemen aan de verfraaiing van de gemeente tijdens de zomer. Inschrijvingen kunnen worden ingediend tot 31 mei 2022.