Nieuws

""
Om de vooroordelen over vrouwen boven de 50 te bestrijden en de manier waarop de maatschappij naar hen kijkt te veranderen, lanceert fotografe Sandrine Alouf de tentoonstelling "C'est pas demain la vieille!", die modeshoots met vrouwen boven de 55 parodieert. Een prachtige tentoonstelling die het verstrijken van de tijd en alle leeftijden met vreugde eert.
""
Wilt u de leefomgeving van de Ukkelaars verbeteren? Beoogt uw project de banden tussen inwoners te versterken in een streven naar duurzame ontwikkeling? De ondersteuningssubsidie is op uw maat gemaakt! De kandidaturen kunnen ingediend worden van 4 april tot 18 mei 2023.
""
Rent u de hele tijd tussen het werk en de kinderen? Slaagt u er niet meer in alles onder controle te houden en wordt u overweldigd door het gevoel dat het niet meer lukt? Neem dan deel aan de workshops praat- en ondersteuningsgroepen onder leiding van een gezinstherapeute. Tijdens een cyclus van 10 workshops leert u uw toolkit te ontwikkelen om om te gaan met crisissen, uw behoeften en die van uw kinderen te identificeren maar ook de stress te verminderen, die veroorzaakt wordt door de mateloze dagelijkse verplichtingen en taken. Van maart tot december 2023.
""
Op zondag 26 maart neemt Ukkel deel aan de Brusselse waterdagen met gratis activiteiten voor iedereen.
""
Zondag 16 april vindt een nieuwe editie van de 10 km van Ukkel plaats, de niet te missen sportieve afspraak voor liefhebbers van uitdagingen, onverbeterlijke lopers of eendagslopers. Vertrek om 15 uur stipt in het Wolvendaelpark.
""
Het Ukkelse Kunstenaarsparcours wordt opnieuw uitgevonden en wordt "Meet My ARTS". Dit is een gelegenheid voor het publiek om een 350-tal beeldende kunstenaars te ontmoeten en hun werk en de verschillende gebruikte technieken te ontdekken. Meet my ARTS is ook 24 disciplines en 50 verschillende locaties. Op het programma: tentoonstellingen, demonstraties en artistieke voorstellingen … In Ukkel op 15 & 16 en 22 & 23 april en in Linkebeek en Drogenbos op 22 & 23 april 2023.