Nieuws

conseil_communal
Volg de actualiteit van de vergaderingen van de gemeenteraad.
In het kader van het Feest van de Federatie Wallonië-Brussel brengt de Dienst Cultuur "Ligue's Showtime", een dynamische, participatieve improvisatieshow gepresenteerd door de professionele Belgische Ligue d'improvisation théâtrale.
De gemeente Ukkel sluit zich aan bij de steun aan de slachtoffers van de aardbeving in Marokko van 8 september.
Heeft u ideeën voor uw wijk? Neem deel aan de Burgerontmoetingen in uw wijk van 3 oktober tot 5 december 2023! Ontmoet uw verkozenen, deel uw ideeën en kom meer te weten over de opvolging van de Burgerontmoetingen en de Ukkelse Staten-Generaal.
De gemeente Ukkel en de vereniging Velt, gespecialiseerd in ecologisch tuinieren, organiseren een groepsaankoop van fruitbomen en -struiken voor alle Brusselaars.
Ukkel organiseert zijn traditionele Veertiendaagse van het kleine kind van maandag 18 september tot zaterdag 30 september 2023. De ideale gelegenheid om de sector, ouders en kinderen van 0 tot 3 jaar samen te brengen tijdens activiteiten en vragen te beantwoorden over kleine kinderen, het ouderschap en nuttige educatieve hulpmiddelen. Op het programma: animatie, workshops en slotshow.