Opgelet

Om redenen buiten onze wil wordt de lezing over de uitdagingen van de informatie en het beroep van journalist, die op vrijdag 8 december om 14.30 uur gepland stond in het Cultureel Centrum van Ukkel, afgelast. Bedankt voor je begrip.

Jeugdbewegingen

Subsidies, initiatie EHBO, transport van materiaal: de diensten van de gemeente bieden ondersteuning aan de Ukkelse jeugdbewegingen

Vervoer van materiaal naar zomerkampen

De dienst Jeugd biedt, met de hulp van de dienst Transport, een gratis actie aan ter ondersteuning en verlichting van de taak van de Ukkelse verenigingen om materiaal te vervoeren naar de verschillende zomerkampen. 

Aangezien wij deze hulp niet aan alle jeugdbewegingen kunnen bieden, en om de haalbaarheid ervan te bestuderen, vragen wij u uw aanvraag in te dienen via het formulier dat elk jaar begin april online wordt geplaatst.

Jaarlijkse subsidie

Als u verantwoordelijk bent voor een jeugdbeweging op het gemeentelijk grondgebied van Ukkel, dan kunt u een aanmoedigingspremie bekomen door uw aanvraag in te dienen bij de schepen van Jeugd.

Hoe een subsidieaanvraag indienen?

  1. Vul  het document subsidieaanvraag – jaarlijkse subsidies – dienstjaar 2023 in.
  2. Stuur het rechtstreeks via  het online platform of per post naar het Administratief Centrum van Ukkel/Jeugddienst ( Stallestraat 77 - 1180 Ukkel). Voor deze optie moet u naast het document ook de volledige contactgegevens van de verantwoordelijke en de penningmeester bijvoegen (adres, e-mail, telefoon) en een kopie van beide zijden van de identiteitskaart van de penningmeester van de eenheid.

Aanvragen moeten ingediend worden voor vrijdag 8 oktober 2023. Dossiers die onvolledig zijn of na deze deadline ingediend worden zullen niet in aanmerking genomen worden.

 Download het document subsidieaanvraag – jaarlijkse subsidies – dienstjaar 2023

In 2022 werd deze subsidie toegekend aan 13 eenheden.

Initiatie eerste hulp

Om zo goed mogelijk om te gaan met de dagelijkse kleine problemen op een kamp, biedt de Ukkelse Dienst voor de Jeugd een opleiding van één dag aan voor leiders van jeugdbewegingen. 

Bent u geïnteresseerd in dit type opleiding?  Contacteer ons via e-mail!

Ukkelse jeugdbewegingen

Tabel weergegeven op het scherm en downloadbaar

Jeugd

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur

Telefoon
02/605.15.10

E-mail
jeugd@ukkel.brussels