Opgelet

In het kader van de stakingsaankondiging voor donderdag 23 mei door het gemeenschappelijk vakbondsfront van de sector van de lokale en gewestbesturen van Brussel zal de werking van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen sterk verstoord zijn.

We raden je bijgevolg aan je bezoek aan het Administratief Centrum van Ukkel uit te stellen.

Ter herinnering: je kan heel wat administratieve procedures online verrichten via het beveiligd platform IRISbox-platform.

LET’S GO !

Heb je je studies afgewerkt of stopgezet?

Weet je niet waar te beginnen om een boeiende job te vinden?

Een job vind je niet zomaar, je moet je informeren en voorbereiden om de regels en behoeften van de arbeidsmarkt te leren kennen.

Een job vind je niet zomaar, je moet je informeren en voorbereiden om de regels en behoeften van de arbeidsmarkt te leren kennen. Nood aan goeie tips, om je behoeften te bepalen of om deel te nemen aan een fictief sollicitatiegesprek? Het is de gedroomde gelegenheid om te genieten van praktisch en gepersonaliseerd advies om op jacht te gaan naar een (eerste) job, een opleiding, ...

Om de data en het programma van de volgende edities te kennen: raadpleeg de agenda op de gemeentelijke website of onze pagina's op de gebruikelijke sociale netwerken (Facebook, Instagram).

Jeugd

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur

Telefoon
02/605.15.10

E-mail
jeugd@ukkel.brussels