Gastronomische maaltijden en feestmaaltijden

Kom voor het genot van uw smaakpapillen en om samen te zijn met vrienden en senioren genieten van de maaltijden aangeboden door de dienst voor Senioren. Ter gelegenheid van feesten (Pasen, Kerstmis, ...) of tijdens meer regelmatige afspraken aan tafel van een bekende hotelschool in Ukkel.

Gastronomische maaltijden aan gunstige prijzen

Houdt u van lekker eten zonder al te veel geld te moeten uitgeven? Kies dan voor «l'Envol Gourmand»!

Deze formule die wordt aangeboden door het didactisch restaurant van het Institut Saint-Vincent de Paul, is speciaal samengesteld voor jullie, senioren van Ukkel. U kunt er voor een zacht prijsje genieten van een gastronomisch menu, bereid door de leerlingen van deze middelbare school, die bekend staat om haar veeleisende culinaire opleiding.

Feestmaaltijden

Het hele jaar door organiseert de dienst voor Senioren gastronomische en hoogstaande maaltijden in samenwerking met gekende restaurants in onze gemeente: maaltijden voor Pasen, Pinksteren, Maria-Hemelvaart, Kerstmis, onze nationale feestdag, ...

Senioren

Adres
Stallestraat 77
Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur (enkel telefonisch)

Telefoon
02/605.15.50

E-mail
senioren@ukkel.brussels

In de praktijk

Het programma voor de maaltijden wordt gedetailleerd beschreven in het magazine G+ dat 10 euro kost voor een jaarabonnement voor 10 nummers. Dit abonnement geeft u recht op kortingen op bepaalde activiteiten georganiseerd door de vzw Generation + van de gemeente.

 Zich abonneren op het magazine G+

U kunt ook informatie bekomen bij de dienst voor Senioren (contactgegevens op deze pagina).