Opgelet

In het kader van de stakingsaankondiging voor donderdag 23 mei door het gemeenschappelijk vakbondsfront van de sector van de lokale en gewestbesturen van Brussel zal de werking van de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen sterk verstoord zijn.

We raden je bijgevolg aan je bezoek aan het Administratief Centrum van Ukkel uit te stellen.

Ter herinnering: je kan heel wat administratieve procedures online verrichten via het beveiligd platform IRISbox-platform.

De interuniversitaire conferenties

Op leren staat geen leeftijd. Of u nu een senior bent of niet, het Ukkels agentschap van interuniversitaire conferenties van de UCL-ULB laat u genieten van de kennis van erkende deskundigen in hun vakgebied, die tegelijkertijd ook bekwame sprekers zijn. Het programma loopt van de herfst tot de lente.

 Download het programma van het seizoen 2023-2024 (in het Frans)

De wereld zoals die is, kunst, geschiedenis, economie, milieu, gezondheid, ... Elk jaar wordt een nieuw programma samengesteld om uw nieuwsgierigheid te laven, ongeacht uw favoriete thema.

Het eclectisch en boeiend programma weerspiegelt de wil van de twee universiteiten om hun kennis met iedereen te delen, in een open en pluralistische geest, zowel op filosofisch als op cultureel vlak. 

De conferenties worden georganiseerd door het vrijwilligersteam Savoir plus binnen de vzw Generation + en in samenwerking met de Conseil de l’Éducation Permanente de l’Université Libre de Bruxelles (CEPULB) en de Université des Aînés de l’UCL (UDA).

Wanneer?

Van vrijdag 29 september 2023 tot vrijdag 29 maart 2024. Slotsessie op vrijdag 5 april 2024.

Où ?

In het Administratief Centrum van Ukkel ( Stallestraat 77 - raadzaal/5e verdieping).

Prijs?

€ 5 (studenten: € 2). Betaling ter plaatse.

Meer info?

 02/605.15.50 of  senioren@ukkel.brussels

 Download het programma van het seizoen 2023-2024 (in het Frans)

Het programma van de conferenties kan worden gewijzigd. Wijzigingen op het laatste moment zijn mogelijk, afhankelijk van de beschikbaarheid van sprekers.

Senioren

G+

Adres
Stallestraat 77

Telefoon
02/605.15.50

E-mail
senioren@ukkel.brussels