""

Wedstrijd kerstetalages

Ik ben een handelaar en wil deelnemen aan de wedstrijd kerstetalages

Hebben versiering en de eindejaarsfeesten geen geheimen voor u? Schrijf u dan vandaag nog in voor de wedstrijd kerstetalages! U heeft misschien het geluk om de winnaar te worden in een van de volgende 4 categorieën: creativiteit, traditie en verlichting (waarbij de prijzen toegekend worden door de jury) en de publieksprijs voor de etalage die de meeste stemmen van de burgers behaalt (van 23 tot 31 december). De beloning: € 200 in handelscheques.

Hoe deelnemen? Heel eenvoudig!

U kunt inschrijven tot maandag 12 december 2022! Het startschot voor etalages van handelszaken boordevol kerstmagie is gegeven!

 Download het inschrijvingsformulier

Ik ben een burger en wil stemmen voor mijn favoriete kerstetalage

Heel wat Ukkelse handelaars nemen deel aan onze traditionele wedstrijd kerstetalages. En net als elk jaar geven ze allemaal blijk van originaliteit en creativiteit! Houdt u van kerstmagie en verlichte etalages? Stem dan van 23 tot 31 december voor uw favoriete kerstetalage, zodat een handelaar de publieksprijs (handelscheque met een waarde van € 200) in de wacht kan slepen.

CHoe kunt u stemmen? Heel eenvoudig!
  • Like uw favoriete etalage op de Facebookpagina van de gemeente;
  • Of stuur een e-mail naar  economie@ukkel.brusselsmet vermelding van de naam van uw favoriete etalage.

Alle foto's van de wedstrijd kerstetalages zijn beschikbaar vanaf 23 december. Op het einde van de wedstrijd worden alle stemmen geteld en wordt de publieksprijs uitgereikt aan de handelaar die de meeste stemmen gekregen heeft. Samen vieren we de eindejaarsfeesten!