HEROPENING VAN VIER GEMEENTELIJKE GROENE RUIMTES

Door het slechte weer van dinsdag hebben onze tuinen en parken aanzienlijke schade geleden. Dankzij het werk van onze snoeiers en tuiniers kunnen het Montjoiepark, de Kattuin, de Zandbeektuin en de voormalige visvijver vanaf zaterdag 13 juli opnieuw geopend worden. Ze werden onderzocht en volledig beveiligd.

Het Wolvendaelpark, het Raspailpark, het Brugmannpark en de tuin van het Kunstenhuis Ukkel blijven tot nader order gesloten. De bomen die nog rechtstaan zijn immers kwetsbaar (afgerukte takken of toppen) en de stabiliteit ervan moet nog beoordeeld worden voor jouw veiligheid. De omgevallen bomen moeten ook nog van de paden en ontspanningsruimtes verwijderd worden.

Volksbal - Nationale feestdag

Ingediend op di 02/07/2024

Zaterdag 20 juli viert Ukkel de Nationale feestdag met een echt volksbal met lampionnen, onder leiding van DJ T’Kila en de Belgische band Mister Cover, die een reis door de wereld van de rock, soul, Franse chansons en pop van de jaren '50 tot nu voorstelt. De coverband laat het publiek zingen en dansen op de grootste hits van legendarische artiesten en groepen zoals The Beatles, U2, The Police, Katy Perry, The Rolling Stones, Rihanna, Queen, The White Stripes, Téléphone, Jean-Jacques Goldman, Coldplay, Madonna, … Er is voor alle leeftijden en alle smaken wat wils. Het bal eindigt om 23 uur, wanneer de hemel met duizenden lichtjes verlicht wordt met het langverwachte vuurwerk.

Wanneer?

Zaterdag 20 juli 2024 van 19 tot 1 uur.

Waar?

Sint-Jobsplein.

Prijs?

Gratis.

Meer info?

 02/605.15.41 ou  manif@ukkel.brussels