Nieuws

Mobility changers is een programma van Brussel Mobiliteit waarbij gezinnen zich kunnen inschrijven om hun autogebruik te verminderen en andere mobiliteitsdiensten te leren kennen. Schrijf uw gezin in voor het programma van 1 tot 30 juni of van 28 september tot 27 oktober 2023.
Op zondag 28 mei 2023 nemen de inwoners van Homborch opnieuw hun straten in voor een nieuwe editie van hun traditionele buurtfeest. Op het programma: rommelmarkt, voorstellingen, optocht en folkloristische en ludieke activiteiten met als thema de Caraïben. Dit alles in een familiale en gezellige sfeer.
De gemeente verkoopt een goed op het Sint-Jobsplein 19. Het betreft een huis met 3 gevels dat dateert van +/- 1900, met een grote tuin, een garage, een kelder en parkeerplaatsen. De bewoonbare oppervlakte bedraagt +/- 200 m² en het terrein is +/- 939 ca groot. Er zijn renovatiewerken nodig. Prijs: € 667.000.
Kom op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023 talrijke handwerkers ontmoeten om de kunst- en erfgoedberoepen beter te leren kennen. Op het programma: animaties, demonstraties, workshops voor iedereen en voorstellingen.
Zoals elk jaar in dezelfde periode helpen medewerkers van de FOD Financiën je bij het invullen van je belastingaangifte.
Op 1 mei 2023 is een nieuw parkeerplan van kracht geworden in de gemeente Ukkel.