Een fandorp Euro 2024 in het Wolvendaelpark

Ingediend op di 11/06/2024

Wegens het grote succes en het sportieve vuur tijdens de uitzending op groot scherm van het WK 2014 op het Sint-Jobsplein kunnen de Ukkelaars opnieuw samenkomen om hun passie voor voetbal te delen en meegesleept te worden op het ritme van de prestaties van de Rode Duivels. Er komt immers een fandorp Euro 2024 in het onderste deel van het Wolvendaelpark, waar de drie matchen van België in de groepsfase, meer bepaald België-Slovakije (17/06 om 18 uur), België-Roemenië (22/06 om 21 uur) en België-Oekraïne (26/06 om 18 uur), live uitgezonden worden op groot scherm. De eventuele verdere uitzending van de matchen hangt af van de kwalificatie van België.

Het fandorp biedt een groene, afgesloten, beveiligde, ruime en centrale omgeving, zonder het verkeer in de omliggende straten te verstoren of te wijzigen. Ook op het programma voor, tijdens en na de matchen: foodtrucks, animatie, bars, stands van partners en dj-sets.

De uitzending van Euro 2024 is veel meer dan enkel het plezier om naar een match te kijken. Het is een uitnodiging tot eenheid, gezelligheid, tolerantie, delen en respect. Vreugde, verdriet, euforie, spanning of hoop: er bestaat geen twijfel dat ze onvergetelijke collectieve herinneringen scheppen!

De toegang is gratis en het park blijft op matchdagen open voor wandelaars.