Facebook

Contacteer de gemeentediensten

Nieuw:
on-line afspraken
voor de diensten
Bevolking, Huisvesting en Stedenbouw

Elektronisch loket

Fixmyuccle

 

 

 

Verklaring gegevensbescherming

U bent hier: Home / Nieuws / Vervolg van de werken in de Alsembergsesteenweg

Vervolg van de werken in de Alsembergsesteenweg

Op 1 september vat Vivaqua de laatste fases van de werken in de zone Globe - De Bue - Asselbergs aan. Het einde van dit deel van de werken is voorzien voor begin december 2020.

Ter herinnering: de aanwezigheid van de watervoerende laag in deze zone heeft de bouw van bezoekkamers voor de riolering buiten de weg verhinderd. Hierdoor is Vivaqua genoodzaakt de weg af te sluiten om zijn werken te kunnen uitvoeren, die enerzijds bestaan in de renovatie van aansluitingen van de huizen op de riolering en anderzijds in de renovatie van de riolering zelf.

Om de gevolgen voor iedereen te beperken, zullen de werkzaamheden plaatsvinden met afsluitingen in deelfases.

In principe werkt Vivaqua in september-oktober op het deel Globe-De Bue en in november op het deel De Bue-Asselbergs. Naargelang de betrokken periodes zal er eenrichtingsverkeer gelden (telkens wanneer dat mogelijk is) of zal de rijbaan volledig voor het autoverkeer afgesloten worden.

Voor het vervolg van de werken wordt momenteel een gecoördineerde planning van alle tussenkomende partijen opgesteld. Er zal zo snel mogelijk een nieuwe brochure verspreid worden.

Wij bevestigen dat de MIVB de intentie heeft om de vernieuwing van de sporen begin januari 2021 aan te vangen in de zone Globe - De Bue, waardoor dit deel gedurende 3 maanden afgesloten wordt voor alle verkeer.

Meer informatie vindt u op de website van de MIVB: www.mivb.brussels/Alsemberg.

Document acties

Lopende wegwerkzaamheden

Agenda

 

« november 2020 »
november
MaDiWoDoVrZaZo
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Agenda
Peaceful Parasites - Frank Sarfati 22-06-2020 - 01-12-2020 — Guido van Arezzoplein, het Lussato-Instituut en de begraafplaats van Dieweg
Aankomende agenda-items...

 

Samen voor groene straten!

Kaart met duurzame middelen

Agenda 21

Fairtradegemeenten

Energieloket