Facebook

Contacteer de gemeentediensten

Nieuw:
on-line afspraken
voor de diensten
Bevolking, Huisvesting en Stedenbouw

Elektronisch loket

Fixmyuccle

 

 

Verklaring gegevensbescherming

U bent hier: Home / Bestuur / Werken / Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Beste Ukkelaars,

Voortaan is de lijst van wegenwerken beschikbaar als een interactieve kaart. Een eenvoudigere en efficiëntere oplossing om te weten welke werken momenteel aan de gang zijn in uw wijk en welke nog gepland zijn.

Via de onderstaande beeld of door de QR code te scannen met uw smartphone, krijgt u toegang tot de kaart van het grondgebied van de gemeente Ukkel met daarop de lopende en geplande werkzaamheden (niet-limitatieve lijst). De opgelijste werken worden uitgevoerd ofwel door de Technische Wegendienst van de gemeente, door Brussel Mobiliteit voor de gewestwegen, door de MIVB, ofwel door de verschillende concessiehouders zoals Vivaqua, Sibelga, Infrabel, de telecommunicatiemaatschappijen, enz. Enkel de werken van grote omvang staan erop vermeld. Plaatselijke interventies en andere kleine werken werden niet opgelijst. Voor meer inlichtingen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met de Technische Wegendienst (tel.: 02/348.65.56 of 57).

Planning van wegeniswerkenPlanning van wegeniswerken

Door een gekleurde straat te selecteren wordt een venster geopend met informatie over de werken zoals de betrokken concessiehouders, de aard van de werken, de uitvoeringsperiode, de gegevens van de beheerders, van de concessiehouders en van de gemeentelijke verantwoordelijken.

De lopende werken zijn standaard zichtbaar. U kunt de geplande werken tijdens het lopende jaar of de volgende jaren zien door de gegevens (jaar, semester) te wijzigen in de filter (trechter) rechts bovenaan de pagina.

De uitvoeringsdata van de werken worden ingebracht naarmate de verschillende concessiehouders ons hierover op de hoogte brengen. Bij gebrek aan precieze data worden de werken gerangschikt per jaar en semester. De kaart wordt minstens een keer per week geüpdatet.

U kunt ook de zogenaamde infrastructuurwerken zien. Deze categorie van werken heeft betrekking op de herstelling van trottoirs, paden, asfaltlagen, de heraanleg van de weg, enz.

Deze gegevens worden enkel ter informatie meegedeeld.

De planning kan wijzigingen ondergaan, afhankelijk van verschillende factoren zoals de weersomstandigheden, het verkrijgen van de verschillende werftoelatingen, de aanwezigheid van andere werken in dezelfde sector, ...

Voor de werken op gewestwegen kunt u contact opnemen met Brussel Mobiliteit op 0800/94.001, per e-mail: mobiliteit@gob.brussels of met de post:

Gewestelijke Overheidsdienst Brussel
Brussel Mobiliteit
CCN (Noordstation) - verdieping 1,5
Vooruitgangstraat 80 te 1035 Brussel

Lijst met gewestwegen

Voor de werken van de MIVB zijn dit de contactgegevens:

0800/21.640

Mevrouw Eelen: Anne-Marie.Eelen@mivb.brussels

http://www.stib-mivb.be

Document acties