Facebook

Contacteer de gemeentediensten

Nieuw:
on-line afspraken
voor de diensten
Bevolking, Huisvesting en Stedenbouw

Elektronisch loket

Fixmyuccle

 

 

Verklaring gegevensbescherming

U bent hier: Home / Bestuur / Senioren / Première in Ukkel: een intergenerationele dag

Première in Ukkel: een intergenerationele dag

Op 29 april 2021 zal de gemeente een speciale telefoonlijn openen waar u op die dag informatie kan krijgen over intergenerationele initiatieven in Ukkel en specialisten kunt raadplegen rond drie thema’s: huisvesting, samenleven en omgaan met de pandemie. Deze dag wordt georganiseerd in het kader van de Intergenerationele Week.

Eén op vijf personen in Ukkel is 65-plusser. Dit cijfer toont dat we omringd worden door senioren maar zegt niets over de relaties (of afwezigheid hiervan) tussen de verschillende generaties in onze gemeente. Zo is isolement van senioren een realiteit waarbij verenigingen en de bevolking zich zouden moeten mobiliseren. De recente Burgerschapsprijs, toegekend aan o.a. initiatieven gericht tot senioren, is hier een getuige van.

Een telefoonnummer: 02/348.68.89, een tiental specialisten te uwer beschikking

Voor de intergenerationele dag zal de dienst Senioren bereikbaar zijn voor informatie, om naar u te luisteren en op uw vragen te antwoorden. Naargelang uw aanvragen zal u in contact gebracht worden met experts van verenigingen die in deze domeinen gespecialiseerd zijn of in Ukkel actief zijn, ofwel met het gemeentebestuur.

Om alles te weten over deze dag (uren, thema’s en wie er aan de andere kant van de lijn zit)

 

Document acties