Facebook

Contacteer de gemeentediensten

Nieuw:
on-line afspraken
voor de diensten
Bevolking, Huisvesting en Stedenbouw

Elektronisch loket

Fixmyuccle

 

Wolvendael 671

 

Verklaring gegevensbescherming

U bent hier: Home / Bestuur / De Val d'Uccle / Verblijven

Verblijven

Sneeuwklassen

chalet1PTVolgens de traditie brengen de leerlingen uit het 6de jaar lager onderwijs twee weken door in Zwitserland, in de chalet van de Val d’Uccle in Ayer (Wallis).

Ze blijven het schoolprogramma volgen, ze kunnen zich uitleven in de sneeuw en kunnen de bergen ontdekken, begeleid door hun onderwijzers en onderwijzeressen, monitors en skileraars.

 

 

Sportstages
Tijdens de kerst- en de paasvakantie worden sportstages georganiseerd voor kinderen van 8 tot 15 jaar. Tijdens Pasen wordt dit georganiseerd in samenwerking met de dienst bijschoolse activiteiten. Er wordt de hele dag geskied volgens het niveau van elke deelnemer en er wordt ook gesnowboard. De omkadering wordt verzekerd door monitoren die de jongeren de hele dag door begeleiden, tijdens de maaltijden en de animatie 's avonds (avonden, sportactiviteiten, spelletjes).
Familievakanties
Tijdens de schoolvakanties ontvangt het Domein Val d'Uccle gasten die aan wintersport doen. Er wordt ± 70 km aan pistes op de hellingen van Zinal (Sorebois) aangelegd. Er is een pendeldienst Ayer-Zinal voor de verplaatsingen van de chalet naar de telecabine van Zinal. Zowel Ukkelaars als niet-Ukkelaars kunnen zich inschrijven voor de vakantieverblijven. Elke deelnemer van 18 jaar moet lid zijn van de vzw "Le Val d'Uccle" om zich in te kunnen schrijven.
Verblijven voor de derde leeftijd
Sinds enkele jaren heeft een nieuw initiatief een enorm succes: een speciaal verblijf voor senioren. Dit verblijf vindt normaal plaats tijdens de laatste week van april.

Document acties