Facebook

Contacteer de gemeentediensten

Nieuw:
on-line afspraken
voor de diensten
Bevolking, Huisvesting en Stedenbouw

Elektronisch loket

Fixmyuccle

 

 

Verklaring gegevensbescherming

U bent hier: Home / Bestuur / Europese aangelegenheden / Prijs van de Europese Burger van Ukkel

Prijs van de Europese Burger van Ukkel

De dienst Europese Aangelegenheden wil de Europese culturele diversiteit in de gemeente opwaarderen en de opmerkelijke bijdrage van Ukkelse burgers, burgergroeperingen of verenigingen in de spotlights zetten die het wederzijds begrip bevorderen en de waarden verdedigen die de basis vormen van de grondwet van de Europese Unie. Daarom lanceren we een Prijs van de Europese burger, met een waarde van € 250, die elk jaar uitgereikt zal worden na een oproep tot kandidaatstelling in de vorm van een waardebon voor het Cultureel Centrum of handelscheques.

In 2021 staat deze oproep open van 1 maart tot en met 14 april 2021. U kunt uw eigen kandidatuur indienen of die van een persoon, een groep natuurlijke personen of een structuur die u wil ondersteunen! De Prijs wordt op 9 mei, ter gelegenheid van Europadag, overhandigd tijdens een officiële culturele uitreiking in het gemeentehuis.

Hoe een kandidatuur indienen?

U hoeft enkel het formulier in te vullen en op te sturen naar europeseaangelegenheden@ukkel.brussels of per brief naar de dienst Europese Aangelegenheden (Wolvendaellaan 6 te 1180 Ukkel).

Reglement

Info: 02 348 67 87 - europeseaangelegenheden@ukkel.brussels

Document acties