Facebook

Contacteer de gemeentediensten

Elektronisch loket

Fixmyuccle

 

Lisez le Wolvendael en ligne

 

Verklaring gegevensbescherming

U bent hier: Home / docs / 2020 / CORONAVIRUS: CORONOVIDA1180, BEROEP OP UW ARTISTIEK TALENT

CORONAVIRUS: CORONOVIDA1180, BEROEP OP UW ARTISTIEK TALENT

Afzondering betekent niet dat er geen creativiteit meer is, integendeel! De dienst Cultuur roept iedereen op de kunstenaar in zich wakker te maken.

Biedt de huidige toestand u inspiratie? Ontdekt u positieve aspecten in uw nieuwe dagelijkse routine? Mist u andere zaken of roepen ze emoties op? Bent u een liefhebber, een professional of een kunstenaar zonder dat u het zelf weet? Neem uw penseel, pen, potlood of fototoestel bij de hand en toon ons uw talenten.

Stuur uw creaties en die van uw kinderen (met uw naam en voornaam, de titel van het werk en de leeftijd voor de kinderen) naar cultuur@ukkel.brussels, in .jpg voor afbeeldingen en in pdf voor teksten.

Alle werken worden getoond op de website www.coronavida1180.be, die het virtuele museum van onze gemeente wordt, voordat ze in de herfst tentoongesteld worden in het Cultureel Centrum van Ukkel.

Wij nodigen u ook uit deze periode vast te leggen met uw fototoestel, zonder risico’s te nemen. Deze foto’s zullen u de komende maanden en jaren blijven herinneren aan de huidige situatie.

Document acties