Facebook

Toegangsplan

Toegangsplan

Contacteer de gemeentediensten

Elektronisch loket

Fixmyuccle

U bent hier: Home / Bestuur / Werken / Werken - Februari 2008

Werken - Februari 2008

Wegwerkzaamheden in 2008

Ook in 2008 zal de Gemeente haar wegen verder renoveren. Begin dit jaar moet de renovatie starten van de Carsoellaan en de Wolvendaellaan in samenwerking met de MIVB. De Groeselenbergstraat (tussen de Bronweg en de Houzeaulaan) en de Xavier De Buestraat (tussen de Alsembergsesteenweg en het Voorplein en het Sint-Pietersvoorplein) worden volledig gerenoveerd.
Meer dan vijftien wegen krijgen een nieuwe asfaltlaag: de Grasmusstraat (tussen de Paul Hankarstraat en de Henri Van Zuylenstraat), de Edouard Michielsstraat, de Hof ten Horenlaan, de De Broyerstraat, de Achille Reisdorfflaan, de Homborchveldlaan (tussen de Solausquare en de Gazellelaan), de Massenasquare, de Aiglonlaan, de Jacques Pasturlaan (tussen nummer 164 en de Bonapartelaan), de Wilde Kersensquare, de Joseph Divoortlaan, de René Lyrlaan, de Godshuizenlaan (tussen de Homborchveldlaan en de Dolezlaan), de Jean Burgerslaan, de Muzenlaan, de Stanleystraat, …
Er is een nieuwe betrating voorzien voor de Juliettelaan, de Zandbeekstraat (tussen de Molensteenstraat en de Steenveltstraat), het Sint-Jobsplein, de Kamerdellelaan, …
In de volgende straten worden de trottoirs gerenoveerd: de Coghenlaan (tussen de Floréallaan en de Alsembergsesteenweg), de Zeven Bunderslaan, de Mariannestraat, de Frambozenstruikstraat, de Dieweg (tussen de Raindorffsquare en de Ringlaan), …
Verschillende kruispunten en in het bijzonder oversteekplaatsen zullen ingericht worden om de veiligheid te verhogen: de Alsembergsesteenweg en de Coghenlaan, de Sint-Jobsesteenweg en de Papenkasteelstraat, de Van Beverlaan en de Waterloosesteenweg, de Prins van Oranjelaan en de de Foestraetslaan. Er worden verschillende zones 30 ingericht.  

 

Cambio in Ukkel

cambioGdSchepen van Mobiliteit Marc Cools, de vertegenwoordigster van minister Pascal Smet, de verantwoordelijken van Cambio en gemeenteraadsleden Béatrice Fraiteur, Guy de Halleux en Bill Kirkpatrick hebben op 18 december 2007 het eerste Cambiostation in Ukkel vlakbij het Vanderkindereplein ingehuldigd.

 

Meer info over autodelen vindt u op www.cambio.be

 

Ukkel in ‘t kort

  • De volledige renovatie van de Zandbeekstraat tussen de Drogenbossesteenweg en de Alsembergsesteenweg is voltooid.
    De werken tussen de Alsembergsesteenweg en de Molensteenstraat worden voortgezet en zullen binnenkort voltooid zijn. 
    zandbeek
  • Op 4 december 2007 heeft schepen Marc Cools de bewoners van de Kamerdellewijk ontvangen tijdens een vergadering in het Gemeentehuis om de verkeersproblemen in hun wijk te bespreken.

Document acties

Opgelet !!!

Omwille van de weersomstandigheden en tot nader order :

  • zijn de gemeentelijke parken en tuinen gesloten;
  • vandaag, woensdag 17/01, vanaf 22u00, afsluiting van het Ter Kamerenbos en van de wegen in het Zoniënwoud Cambre, waaronder de Lorrainedreef.
Lopende wegwerkzaamheden

Agenda

 

« januari 2018 »
januari
MaDiWoDoVrZaZo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

 

Kaart met duurzame middelen

Agenda 21

Energieloket