Facebook

Contacteer de gemeentediensten

Nieuw:
on-line afspraken
voor de diensten
Bevolking, Huisvesting en Stedenbouw

Elektronisch loket

Fixmyuccle

 

 

Verklaring gegevensbescherming

U bent hier: Home / Bestuur / Gezin, kinderopvang, gezondheid en gelijke kansen / Cursus cyclodans

Cursus cyclodans

Voor elke valide of mindervalide persoon in een gewone of elektrische rolstoel die graag wil dansen

Op initiatief van de dienst Personen met een Handicap wordt er een nieuwe reeks workshops cyclodans georganiseerd voor rolstoelgebruikers. Alleen, in groep of met een partner kan u cyclodans leren kennen, een unieke ervaring waarbij een rolstoelgebruiker danst met een valide persoon.

Wals, rock, tango, salsa, … alle dansen, hoe moeilijk ook, worden mogelijk gemaakt dankzij combinaties van bewegingen. Laat je leiden door de magie van de dans. Cyclodans biedt je ook talrijke voordelen: welzijn, betere coördinatie, aanvaarding van het eigen lichaam, zelfvertrouwen, open geest, …

De lessen worden geleid door een ervaren lesgever. Laat u leiden door de muziek en neem deel aan de cyclodans van Ukkel!

Wanneer? Op 1, 15 & 29/09, 13 & 27/10, 10 & 24 /11 en 8 & 22/12/2020, van 17 tot 18.30 uur. Waar? In de danszaal van het sportcomplex van het Sint-Jobsplein te 1180 Ukkel.

Deelname? € 5 per les. De eerste les is gratis. Kaart voor 5 lessen beschikbaar bij de dienst Personen met een Handicap (Victor Gambierstraat 21 te 1180 Ukkel) op donderdag en vrijdag van 8 tot 16 uur. Enkel Bancontact.

Meer info? 02 348 66 10 of gdegeyter@ukkel.brussels

Bij elke les zijn de gezondheidsmaatregelen in de strijd tegen Covid-19 van toepassing.

Document acties