Facebook

Contacteer de gemeentediensten

Nieuw:
on-line afspraken
voor de diensten
Bevolking, Huisvesting en Stedenbouw

Elektronisch loket

Fixmyuccle

 

 

Verklaring gegevensbescherming

U bent hier: Home / Bestuur / Burgerinspraak / Heraanleg van de tuin van het Kunstenhuis van Ukkel: oproep aan de bewoners van de wijk Ukkel-Centrum

Heraanleg van de tuin van het Kunstenhuis van Ukkel: oproep aan de bewoners van de wijk Ukkel-Centrum

Om steeds meer kwalitatieve openbare groene ruimtes voor de lokale bevolking aan te bieden, onderzoekt de Groendienst de mogelijkheid om de tuin van het Kunstenhuis van Ukkel heraan te leggen en hem voor het publiek te heropenen. Om vernieuwende en originele ideeën voor dit project te verzamelen, werd dan ook voorgesteld om een wedstrijd te organiseren voor studenten tuin- en landschapsarchitectuur. Twee scholen zijn op de oproep ingegaan.

We schenken bijzondere aandacht aan de toe-eigening van de ruimte door de bewoners, aan de integratie van de artistieke functie van het Kunstenhuis van Ukkel en aan het respect voor het natuurlijke en historische karakter van het terrein.

We willen een gemengde jury samenstellen met verkozenen, leden van het gemeentebestuur en inwoners van Ukkel-Centrum. Het is de bedoeling om een zo uiteenlopend en volledig mogelijk panel van meningen en visies te vormen.

De datum voor dit evenement is momenteel vrijdag 11 juni 2021 in de vooravond (uur te bevestigen). De deelnemende werken zullen het weekend daarna, op 12 en 13 juni, tentoongesteld worden aan het publiek.

Of u nu een vertegenwoordiger van een wijkcomité, van een buurtcomité of gewoon een burger bent die geïnteresseerd is in de toekomst van onze mooie gemeente, aarzel niet om ons uw kandidatuur te bezorgen. Deze moet gericht worden aan de heer Adrien Dreesen, technisch ambtenaar verantwoordelijk voor de coördinatie van het project, met de post naar de Groendienst, Paul Stroobantlaan 41 te 1180 Ukkel of per e-mail naar adreesen@ukkel.brussels

Alle kandidaturen moeten ingediend worden uiterlijk op 30 april 2021. Aanvragen die later ingediend worden zullen niet in aanmerking genomen worden.

Document acties